Tidligere nyheter fra SG 2020

Tidligere nyheter fra SG 2020

Korona virus / COVID-19 og Sørlandsgaloppen 2020

Symptomtest for Covid-19

Kjære O-venner!

Denne våren er alt annet enn normal. Få eller ingen hadde sett for seg denne situasjonen for bare få måneder siden.

Norske myndigheter har iverksatt omfattende tiltak for å bekjempe spredningen av Korona viruset. Tiltakene har dessverre en rekke negative virkninger på næringsliv og bevegelsesfriheten til hver enkelt av oss. Alle idrettsarrangementer og organisert trening er stoppet. Hvor lenge denne situasjonen vil vare og hvor lenge de ulike tiltakene vil bestå vet vi ikke i dag. Det som er sikkert er at en dag vil vi kunne vende tilbake til det dagliglivet vi er vant til, inklusiv det å få arrangere O-løp igjen. 

Vi i Hovedkomiteen fortsetter å planlegge med sikte på å arrangere Sørlandsgaloppen i begynnelsen av juli. Vi vet ikke om det vil bli tillatt med større idrettsarrangement på det tidspunktet, men vi håper smittespredningssituasjonen er slik at myndighetene åpner opp for slike arrangementer. Det er mange som nå har lyst til å løpe O-løp igjen, men først må vi få kontroll med spredningen av Korona viruset. 

O-hilsen fra Hovedkomiteen SG 2020

 

 

 

 

Velkommen til Sørlandsgaloppen 2020.

 

Oversiktskart over sentrale lokasjoner for SG 2020

Mandal - løp 2 og 3 juli

Kristiansand - Løp 4 og 5 juli

Åros feriesenter i Søgne - Ocamp

 

Løpene 2 og 3 juli går i henholdsvis Mandal sentrum og Furulunden. Furulunden er et forholdsvis flatt område med delvis parkmessig preg. Svært lettløpt med mye stier.

 

 

Løpene 4 og 5 juli går fra Ravndalen rett nord for Kristiansand sentrum.